قیمت ورق گالوانیزه :

در لیست زیر قیمت روز برندهای مختلف و معتبر ورق گالوانیزه در ابعاد مختلف درج شده است.


این لیست به صورت مداوم بروز رسانی می شود اما در برخی از مواقع با توجه به نوسانات شدید قیمت امکان درج قیمت لحظه ای وجود ندارد.


لطفاً جهت استعلام آخرین قیمت ورق گالوانیزه با کارشناسان ما تماس بگیرید.

قیمت ورق گالوانیزه :

در صورتیکه محصول مورد نظر شما در این لیست موجود نیست لطفاً برای اطلاع از موجودی و قیمت آن با کارشناسان ما تماس بگیرید.
آخرین به روز رسانی : ۱۳۹۸٫۰۳٫۲۰ --- (واحد فروش (کیلوگرم))

اطلاعات بیشتر در مورد ورق گالوانیزه :

ورق گالوانیزه چیست؟
ورق گالوانیزه در واقع ورق فلزی (معمولا از جنس آهن و فولاد) است که توسط یک لایه از فلز روی پوشانده شده است. به منظور جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی ورق در برابر عوامل خارجی مانند گرد و غبار و رطوبت، طی فرآیند تولید، چند میکرون فلز روی به صورت یکنواخت در تمام سطح ورق پخش می شود. چنانچه فلز روی قرار گرفته روی سطح ورق افزایش یابد اصطلاحا گفته می شود ورق تولیدی کتینگ (Coating) بالاتری دارد. ساختار تولیدی ورق های گالوانیزه به صورتی است که بین آهن (در نقش کاتد) و روی (در نقش آند) پیل های الکتروشیمیایی پدید می آید. به این ترتیب به دلیل اینکه فلز روی نسبت به آهن فعال تر است اکسیده می شود. ورق گالوانیزه برای اولین بار در سال 1742میلادی زمانی قدم به عرصه نهاد که ملورین،‌ شیمیدان فرانسوی در سمیناری روشی را برای پوشش آهن با فرو بردن آن در روی مذاب ارائه داد. در سال های بعد دانشمندان دیگری نیز در این زمینه تحقیقاتی را انجام و روش هایی را به منظور پوشش آهن پیشنهاد کردند که از آن جمله می توان به روش ارائه شده توسط سورل فرانسوی در سال 1836 اشاره کرد، در این روش ابتدا به کمک اسید سولفوریک سطح آهن را کاملا تمیز نموده و سپس ان را فلاکس کلرید آمونیوم فرو می برند به این ترتیب پوشش بر روی سطح آهن ایجاد می شود. از میان صدها روشی که تا کنون برای محافظت از خوردگی مطرح شده است، پروسه گالوانیزاسیون یک موفقیت تجاری غیر قابل انکار است.
عملیات گالوانیزاسیون :
گالوانیزاسیون یکی از اقتصادی ترین روش های محافظت از فلزات در برابر خوردگی است، در این روش فلز مادر توسط لایه ای از فلز محافظ پوشانده می شود. در صورت قرار گرفتن در معرض عوامل خورنده، فلز محافظ خورده شده و فلز مادر محافظت می شود. میزان مقاومت پوشش ورق گالوانیزه به ضخامت آن بستگی دارد. از میان روش های متفاوت موجود برای گالوانیزه کردن ورق های فولادی و فلزی، غوطه وری ورق فلزی در حوضچه مذاب (روش غوطه وری گرم) بهترین و اقتصادی ترین روش است. این روش یکی از قدیمی ترین و پرکاربرد ترین روش های مقاوم سازی فلز در برابر زنگ زدگی و خوردگی است که با ایجاد یک لایه محافظ این کار را ممکن می کند. میزان محافظت و مقاومت این پوشش متاثر از ضخامت پوشش روی و شرایط محیطی می باشد. ویژگی خاص این این لایه محافظ چسبیدن به فلز مادر و مقاومت در برابر اصطکاک می باشد به عبارتی لایه محافظ جزیی از سطح فولاد خواهد بود. با گذشت زمان فلز روی با محیط اطراف واکنش داده و یک لایه محافظ اکسید روی، هیدروکسید روی و کربنات روی تشکیل می شود که زمینه ای مناسب برای رنگ کردن است.
ضخامت پوشش ورق گالوانیزه :
حداقل ضخامت پوشش گالوانیزه بر اساس استاندارد های موجود تعیین می شود. عوامل متعددی بر ظاهر و ضخامت پوشش گالوانیزه تأثیر گذارند که عبارتند از: ترکیب شیمیایی فولاد،‌ شرایط سطحی، فرآیند سرد انجام شده روی فولاد قبل از گالوانیزاسیون، متالوژی فرآیند گالوانیزاسیون، زمان غوطه وری د رحمام روی، نرخ خارج کردن از حمام و سرد کردن فولاد. در فرآیند گلوانیزاسیون ترکیب شیمیایی فولادی که قرار است مورد استفاده قرار گیرد دارای اهمیت است. مثلا ضخامت و ظاهر پوشش گالوانیزه متاثر از میزان فسفر و سیلیکون است. مقادیر بیش از 0.04 درصد سیلیکون و بیش از 0.05 درصد فسفر سبب ضخیم تر شدن پوشش خواهد شد. کربن، سولفور و منگنز نیز در ضخامت پوشش تاثیر دارند اما شدت اثر گذاری آنها کمتر است. پوشش گالوانیزه ورق ها بر اساس جرم فلز روی (Zn) که برای پوشش ورق به کار می رود متفاوت است و مقدار آن از 100 تا 350 گرم فلز روی در هر مترمربع ورق فلزی می باشد.
مزایای استفاده از ورق گاوانیزه :
استفاده از ورق های گالوانیزه مزایایی دارد که اینجا به چند مورد اشاره می شود:
* هزینه کمتر در ساخت، ‌تعمیر و نگهداری کمتر: روش گاوانیزاسیون نسبت به سایر روشهای جلوگیری از خوردگی هزینه کمتری دارد. همچنین از آنجایی که هزینه تعمیرات و نگهداری ورق های گالوانیزه بسیار پایین است حتی در صورتی که انجام عملیات گالوانیزیک نسبت به سایر روشهای مقابله با خوردگی پر هزینه تر باشد، باز هم استفاده از این ورق ها از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر است.
* طول عمر زیاد: حتی در محیط های کاملا خورنده، ورق گالوانیزه طول عمری در حدود 20-30 سال دارد.
* اعتبار محصولات: استانداردهای جهانی برای تولید تمامی محصولات گالوانیزه وجود دارد که همین امر سبب اعتماد مشتریان می شود.
* دوام بالای پوشش گالوانیزه: پوششی که از طریق گالوانیزاسیون ایجاد می شود به دلیل ساختار متالوژیکی خاصی که دارد، در برابر صدمات مکانیکی، خوردگی و ساییدگی مقاومت مناسبی خواهد داشت.
* راحتی کنترل سلامت محصولات گالوانیزه: پوشش ورق گالوانیزه به راحتی و با چشم غیر مسلح و بدون نیاز به آزمایشات مخرب قابل کنترل و بررسی است و تنها در شرایط خاص و ارائه تضمین برای کنترل کیفیت انجام آزمایشات مخرب ضروری است.
* محافظت کامل: پوشش گالوانیزه با پوشش تمام نقاط و سطوح فلز از قبیل گوشه ها،‌ فرورفتگی ها و جاهای کوچک از زنگ زدی جلوگیری می کند. به همین دلیل هیچ پوششی بهتر از گالوانیزه عمل نمی کند.
کاربرد ورق گاوانیزه :
یکی از ویژگی های ورق گالوانیزه این است که چنانچه پوشش آن از بین رفته و یا سطح آن خراشیده شود باز هم خورده و زنگ زده نمی شود. به همین دلیل ورق گالوانیزه بیشتر در مواردی استفاده می شود که به دلیل قرار گرفتن در معرض رطوبت امکان خوردگی و زنگ زدگی ورق وجود دارد. از جمله کاربرد ورق های گالوانیزه می توان به پوشش های بیرونی ساختمان، دیوارها، پوشش سقف گلخانه ها و شیروانی ها، ناودان ها و لوله ها، بدنه و سقف سوله ها و سالن ها، صنعت ماشین سازی، تولید لوازم خانگی، پانلها و تابلوهای برق،‌ مخازن و همچنین تولید لوازمی مانند سیستم های تهویه هوا، لوله بخاری، مجراهاي هوا و دودكش ها، کانال کولر و کابینت آشپزخانه اشاره کرد.
انواع ورق گاوانیزه :
از لحاظ ظاهری می توان ورق گاوانیزه را به سه نوع تقسیم کرد: ورق گاوانیزه بدون گل، ورق گاوانیزه گل ریز و ورق گاوانیزه گل درشت.
تفاوت در شکل گیری کریستال(گل) گالوانیزه بر روی ورق عامل این تقسیم بندی است بطوری که شکل گیری کریستال ها به میزان روی به کار رفته در فرآیند گالوانیزاسون و سرعت سرد شدن ورق بستگی دارد. در کارخانه معمولا ورق گالوانیزه به دو شکل شیت و رول ساخته می شود.
از نظر ساختاری نیز ورق گالوانیزه را به دو نوع ورق های آهنی گالوانیزه (آهن پوشش داده شده با روی) و ورق های فولادی گالوانیزه (فولادی پوشش داده شده با روی) تقسیم می شود.
کارخانه های تولید کننده ورق گاوانیزه :
فولاد مبارکه اصفهان - فولاد امیرکبیر کاشان - صنایع هفت الماس - ورق خودرو چهار محال بختیاری - گروه کارخانجات نورد و لوله سمنان - مجتمع فولادی روی اندود کاوه - ورق های پوشش دار تاراز چهارمحال
ویژگی های ورق گاوانیزه :
مهمترین ویژگی های ورق های گالوانیزه شامل عرض، ضخامت پوشش و ضخامت خود ورق می باشد که مقدار آن ها بستگی به کارخانه سازنده دارد. عرض ورق های گالوانیزه 1000 تا 1250 میلیمتر، ضخامت پوشش آنها 100، 120، 180، 220 و 275 میلیمتر و ضخامت خود ورق از 0.2 تا 6 میلیمتر می باشد. همچنین با توجه به ضخامت،‌ عرض و همچنین کارخانه تولید کننده وزن هر رول ورق گالوانیزه بین 5 تا 7 تن خواهد بود.
عرض ورق گالوانیزه : 1000 تا 1250 میلیمتر
ضخامت پوشش ورق گالوانیزه : 100 - 120 - 180 - 220 - 275 میلیمتر
ضخامت ورق گالوانیزه : از 0.2 تا 6 میلیمتر
وزن ورق گالوانیزه : 5 تا 7 تن
قیمت ورق گالوانیزه : تماس بگیرید

دفتر آهن آلات حق وردی این افتخار را دارد که انواع ورق گالوانیزه بصورت رول و ورق در ابعاد مختلف را با بهترین کیفیت و قیمت به مشتریان خود عرضه کند.